I give it a 110 % all year. When not, I am just me. Have a look at my world!

fredag 23. oktober 2009

King of Style 2009!

Vote for me to King of Style in Stockholm. A large big air contest at the 20th of November. 4 spots from videoqualifiers will move on to the actual event! View, vote and tell your friends! I need your help. Thanks!

4 kommentarer:

Anonym sa...

sorry ass, men den dub corken du claimer, kan i beste fall kalles cork 10!

S. sa...

Hei StoneScar.

Jeg skjønner at dette er viktig for deg å pressisere. Takker og bukker for konstruktiv kritikk, og at du virkelig tar deg tid til å sette fingeren på alt jeg gjør feil. Men jeg har ikke claimet noe som helst. Jeg gjør mitt beste hver dag jeg står på ski. Om triks er off-axis eller ikke spiller ikke så forferdelig stor rolle i min verden, så lenge jeg lander ok.

Dette blir som i gamle dager da ALLE skulle gjøre cork. Det som ikke var cork var ikke kult.

Jeg kjører mitt eget løp, blir nok ikke Stockholm på meg i år, men det går flere tog. Så lenge man har det gøy når man står på ski, spiller ikke så mye annet noe rolle. Jeg håper du står på ski selv, og vet hva som trengs for å gjøre de ulike triksene. Alt er ikke så lett som det ser ut på film.

Ha en fin vinter, og takk som leser bloggen min.

Stone scar himself sa...

Hei igjen!

Vil først si at det ikke er meningen å være helt idiot! Jeg veit at du står på 24/7 for å bli enda bedre på ski. Det er definitivt riktig innstilling i tillegg til å ha det artig!

Dessuten vil jeg si at innlegget mitt blei litt spydig og dessuten usaklig. Det jeg mente er at det virker som alle skal gjøre dub 10'ere(og 12'ere) for det er det man vinner konkurranser med. Det samme skjedde noen år tilbake da alle gjorde sw 10. Ikke før mr. Olsson satte ned foten, ble det slutt, og da hadde det holdt på i 4-5år! Med andre ord dreper det all kreativitet!

Jeg digger første trikset ditt i vidoen(husker ikke hva du kaller det i farten), og hoppa i taket første gang jeg så den;) Det trenger liksom ikke være en 12'er for at det skal være kult, bare trikset har en egen identitet. Det er ti ganger kulere å gjøre en 7'er som få andre gjør, enn å være 179. mann som gjør en dobbel cork 10. Som dessuten skal være brikk lik den pk lærte seg for to år siden. Dessuten synes jeg det er på sin plass at skisporten fokuserer mer på alle fire spinsa. Man ser right spinns på konkurranser, da kun sw right, men sjelden på film.

Dette ble langt, men ville bare forklare spydigheten. Jeg har virkelig ingen anelse hvor vanskelig triksene er.

Stå på videre:)

steffen sa...

Hei igjen, det høres en del bedre ut. Jeg er ikke den som blir hata mest på i bransjen, og det er litt kjipt da det skjer hyppigere enn vanlig. MEN. Jeg er enig i at denne doubleflipcork-svermen har tatt helt av. Jeg er skremt av hvor vanskelig og psykisk alle corkene og flipene er, og det er ikke lenger noe morsomt når alle SKAL kunne dette dritten. For to år sida la jeg hele sjela mi ned i å lære alle 7,9 og 10erne, men det ser helt ut til å være glemt. Ski skal være morsomt, ikke hatfullt fordi noen kan ET single triks som er godtatt i dagens konkurranser.

Jeg prøver å fokusere på det JEG synes er gøy, så da får det briste eller bære. Håper dette blir en suveren sesong!

Steffen