I give it a 110 % all year. When not, I am just me. Have a look at my world!

lørdag 2. februar 2008

Training day in FRANSK-montana!

DA har vi endelig fått testa skiene i de sveitsiske alper. Det startet med trening til slopestylen idag etter en hel masse timers søvn etter en lang reise, med storm og null sikt. Det var helt umulig å spotte landingene, så det ble litt knall og fall. Fikk kjørt inn mesteparten av runet mitt, og Kim har vel sitt ganske bra inne. Etter lunch sprakk skyene opp, og det ble helt blå himmel.


De fleste trodde at kvaliken ble flyttet til i morgen, men det viste seg å bli alikevel. Jeg og Kim kjørte så mye trening vi kunne, i vind og alt mulig vær, så kikket vi litt på de som kjørte kvalik, blant annet to svensker; Blayze Bramwell ( a.k.a Blayze-hunter) og Jonas Wikberg (a.k.a Mr Negative). Ingen av de kvalet, men de kjørte skikkelig fett. BLayze var uheldig og tweaket av seg skia på en sw 9 mute. Det sprakk opp som sagt, og jeg og kim hadde det skikkelig fett på baksiden av parken, i en dal like ved. Det kom nemlig 30 cm pudder i natt, og det var helt herlig å kjøre upreppa løyper, og flippe på windlips. Jeg tok på meg ansvaret som fulltids-jobbende Frontflip-patrole, og sørget for at alle kjørte frontflips der hvor det var mulig. Kim hadde dagens, med 1 1/2 frontflip til scorp.

Vi chillet med en god lunch i ved coursen, der hvor alle kjørerne satt, fikk sett ganske mye av kjøringa, og det var utrolig mye bra! Mange sleit med å få fart til å gappe corneren bare.

Det blir garantert en Fransk-mann som vinner i morgen, det er garantert, uansett triks og stil. Når dommerne sier at de dømmer stil fremfor spin-to-win, og re-vert ikke har noe å si, pluss at når to franskmenn på riders-meeting sier at de dømmer ned på Sweedish-style, og alle ler, til og med dommerne, da lukter det korrupsjon. He he. Jævla franskmenn, ikke en sjangs å skjønne hva noen sier her nede. ALLE snakker Fransk, i Sveits liksom, helt bak mål. Derav navnet fransk-montana. Ingen vil skjønne Engelsk, og ingen kan å snakke det heller, da er det lett å være OLA NORDMANN.
Nå skal vi chille og se Us Open big air, om vi får det inn, og så er det sikkert natta.
Gruer meg til i morra, slopestyle har så små marginer, men det er bare bra å få konkurranse-erfaring.

Bonjour Madammes and Missoues.. eller noe, hater det språket der, umulig å skjønne ett språk som ligger hundre mil fra ditt eget språktre, Heia Sverige istedet.

Boyaaa.S

Ingen kommentarer: