I give it a 110 % all year. When not, I am just me. Have a look at my world!

søndag 3. februar 2008

Actionfilm fra Crans-Montana, liten bris


Hei og hopp. Dagens konkurranse i Fransk-Montana ble såklart avlyst pga sterk vind. Alle delte prispengene, altså av de som kom til semi-finale. GENIALT!! Nei, jeg var skikkelig klar for første store konkurransen i år. Det var knallsol og bluebird, men på toppen hvor coursen lå, blås det en lett bris på snaue 120 km/h.

Det er det jevnt over hver helg på Storlien, men slik ble det altså. Jeg og Kim hadde ikke tenkt å reise 15 timer en vei og bruke en hel skiboms-årslønn til å delta på tre riders-meeting og en hel jævla masse andre møter. Så vi reiste opp til den orginale terrengparken, den var faktisk helt ok. Vi hiket litt på rails og kjørte supertriks på diverse wind-lips. Som frontflip-patrole utvidet jeg idag min egen horisont ved å legge til sideflip, backflip og super-enåtti til bruksområdet. Fransk Montana er enormt i utbredelse, og det er heiser hvor enn du ser. Nysnø og pist-maskin kanter er dritkult, tok kanskje 10 flips hver jeg og Kim, det var helt rått.

Vi rotet oss også bort i skogen når vi skulle finne tilbake til landsbyen hvor vi bor i.

På heisen opp i parken satt vi sammen med en tysk reiseleder for 30 pers som var på ukes skiferie i Fransk-Montana. Han forklarte oss at den beste jäger-teen fantes å få kjøpt på toppen av stolheisen. Det var vist mye rom og lite te så vidt vi forstod. :"But you muzt only zhe take one yez. Or you will get all shaky and dizzy, yez" Han kunne fortelle at de til og med bodde på leilighet hvor de lagde mat selv, og faktisk drakk selv (med et smil om munnen). Jeg og Kim måtte le, det var tydelig at mannen var glad i ett glass. Han la ut om hvilket øl-merke han likte best, dette fortalte han med dyp seriøsitet, Tyskere er som dansker, glad i øl. He he, tulling.

Her altså, en liten actionfilm vi gjorde på slutten av dagen. Legg merke til Mr.Hamres rail-skills.



"Helga, wier ist meinem Schnitzel?!?"

Ingen kommentarer: