I give it a 110 % all year. When not, I am just me. Have a look at my world!

fredag 22. mai 2009

Summer-project, part-2







As you can see, I have installed the mat that will give me the speed to hit the rail. Although, I'm not quite sure how the speed is going to work out yet. I think I need a hose and some soap at the time I will test it out. I probably need a hose that is running on spree constantly while hitting it. 

I haven't attatched the mat to the board with nails yet, but I will cut it and re-arange it on sunday. By then I have probably buildt the rail and fixed something to land on. 

Keep on truckin, all of you. And I will feed you with constantly summer-skiing action. This is how we do when we can't go skiing on the glaciers!

8 kommentarer:

AM sa...

jøss, det var en merkelig måte å legge plen på, men jaja, hver sin smak som man sier.

plaaayaaa

I am a skier. sa...

Ja det var virkelig en merkelig måte å legge plen på.. Ungdommen nå til dags.

Anonym sa...

fett

Aleksander Espevil sa...

Ser bra ut!
Har en selv, men der er innrunnet bratt og litt stress, tror jeg må lage noe som ligner mer på det der!
Har du testa farten?

Anonym sa...

nice, men hvor skaffer du mattene?

Anonym sa...

hei, har tenkt å lage en sommerrail selv. og jeg lurer på åssen kunstgress du bruker. er det bare sånn du får på jernia? og noen som vet hvor man får kjøpt rør til å raile på?

Edvard K Bengtsen sa...

De fleste bruker slike grønne matter for å ha på verandaen som regel. Det funker bra, men vanlig kunstgress funker bedre, for det er av plastikk. Hvis det er noen kunstgressbane i nærheten kan du alltids dra dit å se om du finner noen biter med kunstgress. PVC rør, noe de fleste bruker å raile på fåes kjøpt forskjellige steder, men det enkleste er jo bare å dra en tur på industriområdet å skaffe deg noen for free, ligger jo alltids noen der til ingen bruk !

Anonym sa...

Har vært innom en kjede i dag som heter (FIX) Og der hadde de et drøss av utvalg i kunstgress-matter. Men de hadde sånn sikkelig plast som noen bruker på terrassen og sånn kunstgress som har sånn sikkelig pusemykt å ta på faktisk. Den som de fleste har på terrassen er jo den groveste av de. Så hva glir best ? grovt eller mykt ?